A bulik bölcsője, Ada!

2017. szeptember 13. 22:15 - SZV Szerkesztő

A Green Future és a hétvégi bulik helyszíne...

Ada egy kisebb város Vajdaság északi részén. Ahol több eseményt rendeznek meg, mint gondolnánk. Vajdaság legtöbb fiatalját megmozgató 5 napos „kis EXIT” ként is emlegetett Green Future Fesztivált itt rendezik meg minden évben az Adica nevű medencéknél, amelyen rengetek híres ember lép fel egész Európából.

adica_rs.jpg

Fotó: adica.rs

A Lovasderbi, különösen a Dr. Stevan Petrović Emlékverseny, amely számos vendéget vonz itthonról és külföldről egyaránt. A nagy és szépen rendezett lóversenypálya az ország legnagyobb lóversenypályái közé tartozik. Természetesen az ünnepségek közül még meg kell említeni az Arató ünnepséget, amelyen a búzakaszálást és annak kévézését a hagyományoknak megfelelően rendezik meg, és még különböző finomságokat is csinálnak.

ada.jpg

Fotó: wikipedia.org

 

Írta: Ecsegi Ádám
2017.09.13.
faceprof.jpg
Szólj hozzá!
Címkék: Érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretlekvajdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9612827358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása