Képzeletbeli barát?!

2017. szeptember 13. 22:44 - SZV Szerkesztő

Ugyan már! Vagy mégis?

Biztos mindenki hallott már a misztikus harmadik szemről ,amivel a kisgyermekek a túlvilágiakat látják. A harmadik szem a hatodik csakra, mely nem latható szerv és elméletileg a homlokunkon, a szemöldökünk között helyezkedik el. Általában minden gyermek 6 éves koráig rendelkezik ezzel a képességgel, de van akinek 14 éves koráig fennmarad, sőt olyan is, akinek egészen élete végéig. Ilyenek a jóslók. Sok legenda és történet fűződik az ilyesféle látomásokhoz.

sun-451441_1920.jpg

Fotó: pixabay.com

Legtöbbet szellemekről, démoni személyekről beszélnek a gyermekek. De ezen kívül előfordulnak az angyalok is. Sokan nem emlegetik, de a harmadik szem segítségével a jövőt is láthatják a gyermekek, ilyenkor történik meg hogy még óvodás korban rajzoknak valamit, amin a szülők jót vihognak, majd később ez meg is valósul. Például lerajzolja a családját, magát nagyobbként ábrázolja már és az anyukája kezében ott van a kistestvére, vagy éppen a szülei mérgesek egymásra, majd pár év múlva el is válnak. Ennek a jövőbelátásnak köszönhető egyes tudósok szerint a „deja vu” érzés is, mivel kisebb korban azt a részt az életéből már előzőleg meglátta. A szülők általában megijednek mikor a kisgyermek azzal jön élő, hogy egy képzeletbeli barátjával játszik és olykor fél is tőle vagy éppen ragaszkodik hozzá. Érdekes egy jelenség, figyeljük ilyen korban gyermekünk viselkedését.

kid-1365105_1920.jpg

Fotó: pixabay.com

Persze eme dolgoknak rengeteg oldala van és ez leginkább nézőpont kérdése, viszont a többszöri egybeesés után valami biztosan történik a gyerekekkel ebben az időszakban.

 

 

Írta: Bálint Sári
2017.09.15.
faceprof.jpg
Szólj hozzá!
Címkék: Érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretlekvajdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9012827408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása