Mi lenne, ha hagymával mosdanánk?

2017. augusztus 17. 23:00 - SZV Szerkesztő

Ismerj meg egy tökéletes arcpakolás receptet!

Annak ellenére, hogy a hagyma szaga nem túl kellemes a bőrön azt kell, hogy mondjam más kifogásolható nincs benne. A fitovegyületek, és az antioxidánsok amelyeket tartalmaz táplálják a bőrt, valamint a bőrhibákat is eltűntetik. Pattanások és a bőröregedés ellen is ajánlott.

onions-2147153.jpg

Fotó: pixabay.com

 

A vöröshagyma tisztítja a vért, és a C-vitamin hatásait erősítő flavonoidokkal látja el a szervezetet, a bőr egészséges és ragyogó lesz tőle.

Hoztunk nektek egy arcpakolás receptet ha kedvetek támadna hozzá:

Azonos mennyiségű friss hagymalét és joghurtot keverj össze, majd a kellemes illat érdekében pár csepp illóolajat adj hozzá. Ezt a keveréket 10-15 percig masszírozd körkörös mozdulatokkal az kinga.jpgbőrödbe. Az intenzív hatás érdekében naponta ismételd meg. Mivel a vöröshagyma serkenti a vérkeringést picit elpirosodhat a bőr egy időre, viszont ennek semmilyen rossz hatása nincs.

Kellemes arcápolást!

Fotó: Papp Kinga

Cikkünk konklúziójaként a hagymával való „mosdást” csak ajánlani tudjuk!

 

faceprof.jpgÍrta: Pap Kinga

2017.08.17.
Szólj hozzá!
Címkék: Érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretlekvajdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr7312757696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása