5 nagyi típus, ami tuti van az utcában

2017. augusztus 25. 09:30 - SZV Szerkesztő

Tipikus nénik, akik a környezetedben élve különös dolgokat csinálnak

Ha nagyikról beszélünk tuti mindenkinek más jut az eszébe. Vajdaságban sincs ez másképpen. Itt is megtalálható mindenféle nagyi korú hölgy. 

  1. Térfigyelő kamera

Avagy aki az utcán ül a nap 24 órájában. Ezen típus zászlóvivői a vastag lencséjű szemüveg mögül kifelé egyáltalán nem leskelődnek, nem érdekli őket, hogy mi folyik az utcán, sőt pletykálni  sem szoktak.

  1. Az ügyülü-bügyülük

Ezek a fajta nénik baba, fiatal gyerek, kisebb méretű kutya, kisállat, esetleg szépre sült piskóta láttán ámulatba esnek és az extázist szemléltetve gügyögni kezdenek különféle a ’60-as évek UFÓ-itól tanult nyelven.

graffiti-1928840.jpg

Fotó: pixabay.com

 

  1. A hőálló

Ez a típus az iskolában vagy a grundon számolni jobbik esetben 5-től, de van amelyik csak 10-től tanult. Ugyanis a rajtuk felhalmozódó ruha-rétegek száma 5 alá soha nem csökken. Például ha egy nénit látsz, akin meg tudsz állapítani 3 réteg ruhát, akkor biztosan van még rajta egy harisnya, 4 pár zokni egy-két bugyi és legalább 2 köntös. A melltartót nem felejtettem ki, viszont az nem is túl népszerű viselet köreikben.

old-woman-945448.jpg

Fotó: pixabay.com
  1. Naprakész verzió

Ők a modern kor vívmányait kedvelik-néha a vívmányok is őket- unokáikat faggatva illetve gondosan figyelve lesik el, hogy hogyan kell privát üzenetet posztolni a címzett üzenőfalára. Valamint számukra az internetet a Facebook jelenti. Ebből kifolyólag szívesen keresnek rá Facebookon a YouTube-ra is.

  1. A pékrászda vagy cukség

Nevük a pékség és a cukrászda szómontázsából jött létre. Ez teljesen helyénvaló és találó név számukra. Ugyanis az ilyen nénik konyhája teljes mértékben kimeríti a cukrászda és a pékség bővített fogalmát is. Folyton sütnek-főznek. Ők azok, akik miatt a receptes könyvek írói becsődöltek. Hisz az összes receptet fejből vágják és még fokozni is jól tudják azokat. Én megnézetném velük a Bosszúállók című filmet, hogy tudjanak mit kezdeni azzal az unokával vagy vendéggel, aki netalán nem kér kalácsot valamilyen okból kifolyólag.

old-woman-574278.jpg

Fotó: pixabay.com

 

Biztosan mindannyian találkoztunk már ezzel az öt típussal. Kíváncsian várjuk, hogy te milyen nagyit ismersz, esetleg miféle idős asszony vagy.

Minden elismerésünk és tiszteletünk az időseké, ezt a cikket nem bántásból, hanem puszta megfigyelés következményeként írtuk, valóság alapjuk ebből kifolyólag azért van.

Írta: Bálint Márk
2017.08.25
faceprof.jpg
Szólj hozzá!
Címkék: Érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretlekvajdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr5612778064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása